Hulló

2010. augusztus 13., péntek

Csak az tud élni, ki mindig nevet, Kiből kicsordul minden szeretet Kinek lelke élettől vidám, Ki himnuszt zeng az ég hajnalán Ki minden könnyből virág










Tilinger Attila - Meghalnék a karjaidban.flv

Dobrády Ákos - Hallgass a szívedre

Dobrády Ákos feat Emilia - Szerelemre hangolva

Coca-Cola WM Song - K´naan - Wavin' Flag - Musikvideo


Zenés videók, és állatok.

Én elitélem az állatkínzást! -

,Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,

ahogyan az állatokkal bánik."

/Mahatma Gandhi/
,,A kutya az ember legjobb barátja"

"A kutya az egyetlen olyan lény a világon, aki jobban szeret téged, mint saját magát."

/Josh Billings/

hogy az emberek, úgy a kutyák is szociális lények és ez a hasonló tulajdonság.

Valamint viselkedésük, játékosságuk nagyban hozzájárult ahhoz,

hogy a kutyák különleges helyet vívjanak ki az állatok és emberek egymás iránti kapcsolatában.

kutya hűsége és a gazda iránti rajongása természetes ösztönként van jelen.

Ami sokszor hitelesebbnek tűnik mint néhány ember megjátszott szeretete vagy barátsága.

A kutya sok helyen teljes jogú családtagnak számít.

A kutya az egyetlen olyan állat, amely eredeti élőhelye az ember által kialakított mesterséges élettér. Ezért a kutya már nem képes emberi segítség nélkül, visszavadulva önmagát fenntartani. Ennek ellenére számtalan szerencsétlen kutyát hagy az ember sorsára, ezzel nemcsak fizikai, hanem mentális szenvedést is okozva a kutya lelkének. Etológiai kutatások bizonyítják, hogy a kutya pontosan úgy kötődik a gazdájához, mint a gyermek az anyjához.

A Kutya az ember barátja




A kutya a legjobb társ...az ember legjobb barátja. De mi van ha a kutya nem így gondolja?

"Van egy lény, aki enni ad. Szeretem, mert nem kell nélkülöznöm. De ha egyedül lennék, ki adna enni? Van az ember, és egy olyan tárggyal,ami visszatart, hogy szaladjak egyet a nagy házak, robogó valamik, óriási emberek között, és megismerjem ezt a furcsa életet, amit az emberek élnek. Nekem furcsa, rossz érzés, hallani a zajokat, de az ember, aki fogja azt a dolgot, ami visszatart, ő nem is veszi észre. Megy előre, céllal, vagy céltalanul. Ez az élőlény nem kutya. Mi, kutyák, így hívnak az emberi lények, mi mindig céllal megyünk. Te, ember... neked vannak társaid, akikkel kommunikálhatsz. Igaz, nem úgy mint mi, mert ti beszéltek. Ezt mi nem értjük, de halljuk... és néha, mikor nagyon nagy a hangzavar, mert ti beszéltek, mert megettem a húst, a nagy, villogó micsodák nyaldossák a belsejét, és ha odadugod az orrod, fáj, na egy ilyen tárgy mellől... akkor tudjuk, valamit rosszul csináltunk. De mikor szinte kedvesen, normál hangerővel szólsz hozzánk, igaz, így se-úgyse értjük, de tudjuk, valami jó dolgot csináltunk. És ha jó dolog, akkor azt meg kell csinálni még egyszer, hátha megint kedvesen szólsz hozzánk, és adsz valami finom dolgot.Néha megütsz, és én szétroppanthatnám a kezed, de mégsem teszem... Megütsz mert szerinted rosszat csináltam, megütsz, mert máson nem tudod kitöltened a haragod. Foglalkozol velem, mert nincs mást csinálnod, mert szeretnéd ha megtanulnék sok emberi dolgot. De én nem szeretnék ember lenni,én nem szeretnék olyan lenni, mint te. Legyél inkább olyan...mint én!Szeretlek téged, mert enni adsz, mert gondoskodsz rólam, és mert mellettetek olyan, mint a falkában...de ti nem tartoztok az igazi falkához... Ti mások vagytok, de több kutya híján én uralkodok felettetek,mert én vagyok a falkavezér. Szeretlek... az ember a kutya legjobb barátja..."

Gyönyörű idézetek: *-*

A történelem inkább a kutyák hűségével van tele,mint a barátokéval.

A kutyában az a legnagyobb öröm, hogy vele bolondot csinálhatsz magadból, és nem csak hogy nem szid össze miatta, ő is bolondot csinál magából.

Ahhoz hogy tényleg élvezzünk egy kutyát, nem elég, ha félig emberré nevetjük. Az a lényeg, hogy nyitottak legyünk arra, hogy félig kutyává váljunk.

Kezdetben az isten megteremtette az embert, de olyan esendőnek találta hogy adott neki egy kutyát.

a kutyák jönnek amikor hívják őket; a macskák veszik az üzenetet és visszaküldik.

Fogj egy jó nyakörvet és egy jó kutyát. Talán lehetetlennek tűnik, de pár nap múlva te is hasonló leszel.

A kutyáknak ritkán sikerül a saját szintjükre hozniuk az embereket az éleslátás terén, de az emberek gyakran húzzák le a kutyákat az övéjükre.